Det finns alltid ett sätt man kan samarbeta på - frågan är inte OM utan HUR!

Idyllien är en plattform för värdeskapande samarbeten... och vi är väldigt bra på såna! 
Några exempel på just HUR kan ni läsa om nedan. Självklart lyfter vi dessa i våra olika sociala medier...

FÖRETAGSKUNDER

Restauranger (t.ex. Frantzén och Farang) och kontor (Mäklarbyråer, advokatbyråer och andra) använder våra produkter i sina lokaler och gästtoaletter. Våra tvålar, lotioner och rumsdofter med unika dofter inspirerade av Gotland. Vi använder lågallergena doftämnen, biologiskt nedbrytbara ämnen och fantastiska växtoljor. På ingång även en ny fantastisk ekologisk serie! Självklart har vi låsbara hållare att erbjuda! Våra återförsäljare är mer än så, de är våra stödjande samarbetspartners eftersom de säljer våra produkter till en lägre egen marginal och hjälper oss på så sätt att skapa överskott till projekten samtidigt som våra produkter lockar kunder, trafik och ökar deras goodwillkonto. Exempel är Destination Gotland, Clarion Hotel Wisby och småbutiker som Butiken på Landet och Kvarnbacken inredning.

KOMPETENSSAMARBETEN

Vissa företag använder oss som ”case” för att testa nya produkter och tjänster eller ger oss olika typer av pro-bonostöd och visar på så sätt upp sin specialkompetens för marknaden samtidigt som de hjälper oss att synas eller utveckla Idyllien vidare på bästa sätt. Detta är många gånger fantastiskt roliga samarbeten där alla lär av varandra samtidigt som vi skapar värden tillsammans. Blink (design av butik och produkter), Konsultboken som hjälpt oss ge ut en e-bok om vår berättelse eller TopBorn (byrå för marknadsföring och digital närvaro). Vi är även öppna för samarbeten med olika skolor och har haft fina elevsamarbeten (t.ex. Jensen YH). 

PRODUKTSAMARBETEN

Tillsammans med andra företag kan vi ta fram unika produkter som vi donerar (genom Idyllienhoppet) och/eller säljer i våra kanaler. Vi får bra rabatter, de syns och sprider sitt varumärke samt ökar sitt goodwillkonto. Exempel är Formpress på Gotland (brickor donerade till sjukhusen), BillerudKorsnäs (som donerar papper till våra förpackningar) och iWisbytryckeri (väggklistermärken donerade till sjukhusen). Självklart lyfter vi samarbetet på produkten! Gåvor till personal och kunder Flera företag köper sina presenter till personal och kunder från oss, och skapar då samtidigt värden för fler. Exempel: Mäklarbyrå? Presentpåse med doftprodukter till varje ny säljare (väldoft inför visningen) och/eller köpare (inflyttningspresent badrockar till familjen)? Eventbyrån? Presenter till kunder, gäster eller talare?

EVENTSAMARBETEN

Vi anordnar välgörenhetsevent i fastigheten i Visby – såsom ”Brakfesten” och mingel med sponsorer såsom (t.ex. Spendrups, Finsk lakrits, Visby Glass mm). Sampling och festligheter som skapar värden för välgörenhet.

Hur kan vi samarbeta? Kontakta oss gärna så hittar vi på något spännande tillsammans!

Våra återförsäljare

Vi har nyligen öppnat upp för samarbeten med återförsäljare runtom i Sverige! Nedan ser du var du kan handla utvalda produkter ur vårt sortiment. Kontakta gärna våra återförsäljare om vilka produkter som finns hos just dom!

VÅRA STÖDJANDE SAMARBETSPARTNERS

Vi ser Idyllien & Idyllienhoppet som ett spännande projekt där olika företag och privatpersoner kan samarbeta och bidra med sin specifika kunskap eller teknik för att skapa värden tillsammans, utan att det kostar särskilt mycket mer än lite av vår tid. Vi har redan flera olika företag som genom att ge oss helt avgiftfria tjänster eller rabatter stöjder oss. Dessutom har vi flera fakturakunder som stödjer oss bara genom att handla av oss. Viktigt att veta är att vi som ägare inte tar ut några egna vinster från Idyllien, utan allt överskott av verksamheten ska användas till våra välgörenhetsprojekt genom Idyllienhoppet.

Har ni ett företag som skulle kunna vara med och skapa värden till Idyllien och Idyllienhoppet?
Och/eller vill ni bli fakturakund hos Idyllien? Maila oss: info@idyllien.com

Nedan följer en lista på några av våra samarbetspartners som hjälper oss att skapa värden för Idyllienhoppet och våra projekt. Vi har även fler samarbeten, men där dessa företag av olika anledningar valt att inte visa hur de stödjer oss i projektet (vilket vi självklart respekterar).

Blink AB har under Idylliens första 9 år bidragit med designarbete för både Idyllienhoppet och Idyllien. Ett fantastiskt värdeskapande bidrag!

Destination Gotland säljer ett urval av Idylliens produkter på den nya, gasdrivna färjan M/S Visborg till en låg egen marginal för att hjälpa oss att skapa värden!

Hotel Clarion Wisby, Visby by Nordic Choice säljer ett urval av Idylliens produkter på sitt fina hotell till en låg egen marginal för att hjälpa oss att skapa värden!

Swedbank bidrar med kostnadsfria tjänster.

Soundtrack your brand (Spoftify för företag) hjälper oss med musiken i vår  butik i Visby.

Klarna är stödjande samarbetspartner till Idyllienhoppets verksamhet genom sänkta kostnader för användningen av Klarna Checkout i webbshopen.

Gotlandstips hjälper oss att synas fritt från årskostnader. Följ deras sociala medier för bästa tipsen om Gotland och öns entreprenörer!

Micke Andersson Art&Design har donerat 500 kronor per såld tavla till Idyllienhoppet!

Formpress på Öland har tryckt Idyllienhoppets brickor med generösa rabatter.

Boxon stödjer oss genom rabatterade kostnader för packmaterial. 

BillerudKorsnäs är vår nya samarbetspartner när det gäller våra förpackningar. De donerar sitt fina, miljövänliga papper till vår nya produktserie.

iVisby Tryckeri på Gotland har tryckt våra fina storbildsutskrifter och hjälpt oss med andra trycksaker med mycket bra rabatter. Här kan ni få hjälp med all typ av profilering!

Topborn har hjälpt oss att effektivisera och förtydliga vår digitala närvaro.

Setly är en heldigital redovisningsbyrå som stödjer Idyllienhoppet genom sänkta kostnader för användning av våra tjänster gällande redovisning och rådgivning.

Visby Självflytt är en flyttfirma på Gotland som har har givit oss stora rabatter på vårt förråd i Visby.

IDYLLIENS HOPPETKUNDER

Vissa, utvalda företagskunder hos Idyllien kan bli Hoppetkunder. Det kan t.ex. innebära att vi tillsammans försöker hitta idéer och samarbeten som på olika sätt skapar värden till Idyllienhoppets projekt. 
Nedan följer några exempel på våra Hoppetkunder (under pågående uppdatering). Tack för att ni hjälper oss mot målet att förbättra tillvaron för familjer med svårt sjuka barn!

OCH SIST MEN INTE MINST...

Vi vill även tacka följande företag för era stora bidrag kring vårt stora insamlingsevent "Brakfesten" i Visby!

Sommaren 2017:
Restaurang Bolaget i Visby 
www.bolaget.fr
PA-Kompaniet www.gotland.net/pa-kompaniet
Rockbandet Jono www.jonotheband.se
Spendrups www.spendrups.se
Taittinger www.taittinger.com
Ni hjälpte oss att samla in nästan 55.000 kronor på en enda kväll! 
STORT TACK till er alla!

Sommaren 2018:
Restaurang Bolaget i Visby 
www.bolaget.fr
PA-Kompaniet www.gotland.net/pa-kompaniet
Spendrups www.spendrups.se
Plantation rum www.plantationrum.com
Finsk lakrits  www.finsklakrits.se
Thomas Gedminas www.thomasgedminas.com

Ni hjälpte oss att samla in nära 92.000 kronor på en enda kväll! REKORD!
STORT TACK till er alla!

Sommaren 2019:
Spendrups www.spendrups.se
PA-Kompaniet www.gotland.net/pa-kompaniet
Visby hyrtält www.vht.se
Bernadotte&Kylberg www.bernadottekylberg.se
Mille Lire www.millelire.se
Thomas Gedminas 
www.thomasgedminas.com
Villa Betty www.villabetty.se
Filip Jovanovic (DJ) 
www.facebook.com/filip.jovanovic.92
Slite Strandbar www.slitestrandby.se/slite-strandbar/

Samt alla som hjälpte oss under kvällen: Wilma, Sanna, Ella (Bästa dansarna från House of Flair) och medhjälparna Nils, Hannes & Vincent. Tack bästa Bartenders Alex & Oliver! Och sist men inte minst tack Elisabeth och Lina som höll i alla trådar under kvällen.

OCH STORT TACK till er alla och alla gäster förstås. Vi gjorde det här tillsammans!

Ni hjälpte oss att samla in 100.000 kronor på en enda kväll! REKORD!