Hej! Så roligt att du är inne och tittar på vår hemsida och våra produkter. Du vet väl att bara genom att berätta om oss, visa våra bilder eller produkter hjälper du oss att skapa värden för fler. Kontakta oss gärna för ytterligare information eller  om du vill ha textmaterial för artiklar eller annat! Produktbilderna i webbshopen är fritt fram att använda för press, pinterest, eller dylikt. Det finns även fina miljöbilder i vårt Bildgalleri. Du laddar enkelt ned dem direkt från sidan. Klicka in dig på den bild du vill ladda ner. Klicka på förstoringsglaset (+) så bilden öppnar sig i ett eget fönster. Högerklicka på bilden och välj spara bild som... och spara ner bilden, så är den klar att användas.

Storleken är 300dpi, 1600x1600 pixlar (ca 14 cm bredd) så de funkar bra i press!

Får ni några problem eller önskar ni större bilder med högre upplösning eller annat bildmaterial på butik eller produkter, maila; info@idyllien.com så ordnar vi det så fort vi bara kan!

Skriv gärna upp dig på vårt pressinriktade nyhetsbrev för att få information om nya kollektioner, produkter och senaste nytt! <3

* indicates required
/ ( mm / dd )
Presskategori