VI HJÄLPER DIG ATT HITTA Den Perfekta GÅVAN

 

Vi säljer bra saker för att göra bra saker, det innebär att vi alltid tar fram klokt producerade produkter och väljer endast de bästa råvarorna vi kunnat hitta – gärna ekologiska om det är det bästa valet och vi undviker skadliga ingredienser. Vi väljer även doftämnen innehållande minsta möjliga anhalt av allergier så även många doftkänsliga kan använda dem. För våra textilier väljer vi tunnare men högeffektiva, sköna vävar, med tanke på miljön och dig. Det är vår produktfilosofi – med tanke på miljön och dig.

För ett par år sedan blev Idyllien officiellt ett välgörenhetsföretag med ett enda övergripande mål: att göra skillnad för familjer med svårt sjuka barn. Vi avsätter därför all vinst från vår verksamhet till detta ändamål och har alltså aldrig tagit ut någon egen vinst ur bolaget. Idyllien ska vara ett kreativt verktyg och en kanal för att skapa vinster för våra stödprojekt och det är därför vi säljer bra saker - för att kunna göra bra saker. Det är våra kloka val. Tack för att du väljer att handla dina gåvor hos oss, tillsammans kan vi göra mer!

gåvor TILL...

Fri frakt vid köp över 400 kr eller vid leverans till butik!

 

Från vår butik i Sturegallerian kan du buda hem en härlig present till någon du vill överraska (end. inom Stockholm, från 99 kr).

VILL DU HA DIN PRESENT INSLAGEN?

Välj leveranssättet "Paketinslagning + Frakt"och skicka iväg ett mail till oss och ange hur många presenter det är, så vi vet hur många presentpåsar vi ska skicka medl