VÄLKOMMEN TILL IDYLLIEN - ett välgörenhetsföretag!

Hej! Jag heter Catrin Kylberg och det är jag som grundat Idyllien tillsammans med min famlj. Vår första butik öppnade i Visby (år 2010), i samma rosa hus som vi har vårt andra hem. Idyllien är ett välgörenhetsföretag med övergripande syfte att skapa överskott till välgörenhetsprojekt kring familjer med svårt sjuka barn. Läs mer om det under "Vår mission" nedan.

Våra produkter är inspirerade av det liv vi själva lever på Gotland och drömmen om ett skönt, avslappnat umgänge under solen. Vi vill att våra produkter hjälper till att skapa lite extra njutning och guldkant under din dag. Hos oss hittar du doftprodukter för hemmet och kroppen inspirerade av ön samt underbara ekovänliga badtextilier, inredning, accessoarer och presenter. De flesta produkter har vi tagit fram själva och de finns bara att köpa hos oss. Vi kryddar även sortimentet med noga utvalda skatter från våra resor till när och fjärran och väljer då främst handgjorda och småskaligt producerade föremål. Framförallt säljer vi bara det vi själva älskar! 

Vår mission: SÄLJA BRA SAKER OCH GÖRA BRA SAKER

Idyllien säljer bra saker för att kunna göra bra saker för familjer med svårt sjuka barn. Vi använder Idyllien som plattform för att skapa vinster till Idyllienhoppets välgörenhetsprojekt, vilket självklart innebär att vi inte tar ut någon egen vinst ur vårt bolag.

  

Vår yngsta dotter Leia gick bort i cancer. Vi vet därför att det är en hel familj drabbas, inte bara den som blir sjuk. Vi startade Idyllien som ett positivt familjeprojekt under en tid då vi kämpade mot hennes sjukdom. Det var så viktigt att försöka njuta av livet när vi kunde tillsammans med våra barn. Nu finns inte Leia hos oss längre, men Idyllien gjorde en stor skillnad för vår familj som en kreativ plattform vi kunde samlas kring när det var som svårast. Därför har vi bestämt oss för att Idyllien ska få göra skillnad för även andra familjer med svårt sjuka barn och kommer därför avsätta allt överskott från vår verksamhet till detta ändmål. Det innebär att vi som ägare inte tar ut någon egen vinst ur bolaget. Idyllien ska vara ett kreativt verktyg och en kanal för att skapa vinster för våra stödprojekt.  

(Läs mer under fliken Idyllienhoppet i menyn)

 Du eller ditt företag kan även vara med och bidra utan att handla hos oss. Det är bara att Swisha. Hela ditt bidrag går då oavkortat till Idyllienhoppets projekt:

 

Swish-nummer 123 608 2812 

 

  

PS. Vi välkomnar självklart samarbeten med företag, press och bloggare som vill stötta oss och våra projekt. Har ni idéer om hur ni kan vara med och stötta projektet och önskar mer information, maila: catrin@idyllien.se
Tillsammans kan vi skapa större värden och göra ännu mer nytta!

 

PRODUKTFILOSOFI

Våra egna märkesvaror är vår stolthet. Därför är vi kompromisslösa vad gäller både innehåll och paketering. De allra flesta varor är dessutom handgjorda och finns bara att köpa här. Det du hittar hos oss ska vara speciellt!

KUNDLÖFTE

1. Prisvärt - riktigt bra kvalitet till bra pris. 

Det klarar vi av genom att sälja direkt till dig utan mellanhänder via egna butiker och webbshoppen.

2. Klokt producerat -  med tanke på naturen och dig. 
Vi väljer endast de bästa råvarorna - gärna ekologiska om det är det bästa valet - och undviker skadliga ingredienser såsom parabener, sulfater och mineraloljor. Vi väljer även doftämnen innehållande minsta möjliga halt av allergener. För våra textilier väljer vi tunnare men högeffektiva, sköna vävar för din njutning och naturens skull! Vi älskar att berätta om våra olika produkter - så fråga oss gärna om dom!

3. Beroendeframkallande - för kropp och själ
. 
Vi säljer inte enbart snygga förpackningar; innehållet ska vara så bra att du vill ha mer av det när det tagit slut. Även textilierna ska vara så sköna och bra att du vill ha fler av dom.