Nytvättat Linne tvål

Nytvättat Linne tvål

Handla för välgörenhet! En lätt och ren doft som för tankarna till nytvättade lakan på torksträcket en varm sommardag. Våra tvålar är kallpressade och handgjorda av naturligt mjukgörande oljor från exempelvis oliv och sötmandel.

Artikelnummer

123772

Lagerstatus

Tillfälligt slut

75,00 kr

inkl. moms

Beskrivning

VÅRA KLOKA VAL

✓ Fair trade/BSCI

✓ Veganskt

✓ Bidrar till välgörenhet

INNEHÅLL

Olea europea fruit oil (olivolja), brassica campestris seed oil (rapsolja), cocos nucifera oil (kokosolja), elaeis guineensis oil (palmkärnolja), theobroma cacao seed butter (kakaosmör), helianthus annuus seed oil (solrosfröolja), parfume, prunus amygdalus dulcis oil (sötmandelolja), ricinus communis seed oil (ricinolja), CI 77007, cornflower petals. Nettovikt ca. 100g.

GÖR SÅ HÄR

Används med fördel över hela kroppen. Låt tvålen torka mellan användningarna. Man bör ha tvålen på ett luftigt underlag som en tvålkopp eller ställning så den aldrig ligger i vatten. Du hittar en bra modell i vårt sortiment. Är ni många som använder tvålen kan det vara bra att varva med en annan och låta den ena vila under tiden. På en tvål som får torka mellan varven växer inga bakterier.

TIPS

Våra väldoftande tvålar är även bra som doftspridare i byrålådan. Tvålarna blir faktiskt bättre och bättre ju längre de lagras, det enda som händer är att doften avtar något med tiden.

VÅRA EGNA TVÅLAR

Våra egna tvålar är vår stolthet. Faktum är att många som börjat använda dem inte vill ha något annat. De kallpressade tvålarna tillverkas för hand med naturliga oljor från bland annat oliv och sötmandel. Att kallpressa tar längre tid men ger mildare och mer återfuktande tvålar. Tvålarna innehåller inte skadliga tillsatser som många av de flytande gör. Resterna bryts lätt ner i naturen. Ren lyx med gott samvete!