Vill du bli idyllienvän?

Jag heter Catrin Kylberg, och det är jag som startat Idyllien tillsammans med min familj. Så roligt att du gillar (eller i alla fall är nyfiken på) Idyllien och våra produkter!

 

Du vet säkert också redan att vi är ett varumärke med ett enda huvudsyfte, att genom våra butiker och unika produkter, tillsammans med våra kunder och samarbetspartners, samla ihop pengar till något som vi brinner för: Familjer som kämpar för sina svårt sjuka barn. I vårt kommande projekt fokuserar vi på miljön på våra barnsjukhus. Många sjukhusrum är idag mycket kalla och opersonliga miljöer som inte alls känns anpassade för barn. Jag och min familj har tyvärr själva en lång egen erfarenhet av hur det är att tvingas leva långa perioder i dessa rum. Tyvärr förlorade vi vår dotter efter en 10-årig kamp, men minnena och känslorna av att befinna sig i sjukhusbubblan är fortfarande mycket tydliga. Det är det som gör att vi vill fortsätta kämpa för de familjer som fortfarande kämpar med sina små. Det känns så fel att ett ”sjukhusrum” inte ska vara ett ”bli-frisk-rum” där barn och deras anhöriga kan trivas.

Ni kan följa våra projekt på Idyllienhoppet.org

 

Som IdyllienVän hjälper du oss att få fler kunder att hitta Idyllien och våra fina produkter. Men självklart vill vi att alla ska tjäna något på samarbetet. Det är så världen snurrar bäst tycker vi!

 

Så funkar det...

1. Du får en personlig kod av oss som ger 10% på ett första köp.

2. Berätta om Idyllien och ge koden till nära och kära!

3. Du får tillbaka ett presentkort med 10% av värdet på köpen dina nära och kära gjort med koden! (I tid till julklappsköpen)*

4. Shoppa våra fantastiska produkter med ditt presentkort!

5. Få unika erbjudande som endast gäller för IdyllienVänner!

 

Hur gör jag för att dela ut koden till mina vänner?
Det bestämmer du själv. Man kan självklart dela ut koder på sina sociala medier, etc. men på Idyllien tycker vi ju bäst om de där personliga mötena där man kan berätta om våra fina produkter och varför vi säljer dem. Om du önskar så skickar vi dig ett antal kort att dela ut till dina vänner där du kan skriva upp koden till dem.

 

Är du intresserad av att bli en av våra utvalda Idyllienvänner? Maila oss då på info@idyllien.se. Vi blir förstås jätteglada om vi får lära känna dig lite närmare med några rader om dig själv och varför du är intresserad av att hjälpa till. Tack för ditt engagemang!

 

*Gäller resterande 90% av ordervärdet (exkl. fraktkostnad).

Presentkortet skickas ut i slutet av året och går att använda i våra butiker. Vill du beställa via nätet så mailar du in din order till oss så vi kan registrera ditt presentkort den vägen eftersom presentkortet tyvärr ännu inte går att använda i webbshopen.

Du kan då välja mellan att förhandsbetala din order till bankgiro eller direkt med kort eller Klarna Faktura via telefonen (vi ringer då upp dig).

Du kommer även att få vårt speciella brev med unika erbjudanden som bara gäller för IdyllienVänner och bland annat få möjlighet att prova på våra nyheter till riktigt fina priser. Vi tar självklart även gärna emot dina tankar och åsikter om våra produkter. De betyder mycket för oss när vi planerar nya produkter!