Hej Företag! Så roligt att ni hittat fram till oss på Idyllien!

Vi säljer våra fina produkter för ett enda huvudsyfte - att skapa överskott till projekt kring familjer med svårt sjuka barn (dessa läser ni mer om på www.idyllienhoppet.org). Självklart innebär detta att vi som ägare inte tar ut några egna vinster ur bolaget. Genom att ni som företag väljer våra fantastiska tvålar, lotioner och rumsdofter till ert företag eller köper presenter och julklappar till personal och kunder hos oss är ni direkt med och bidrar till dessa projekt.

Kontakta oss för förslag till presenter och annat! Vi är bra på idéer!

Intresserad av att bli återförsäljare? Klicka här för att läsa mer!

*Priser exklusive moms

Vi ser Idyllien som en plattform där olika företag kan samarbeta och bidra med sin specifika kunskap eller teknik för att skapa värden tillsammans, utan att det kostar särskilt mycket mer än lite av vår tid eller kunskap. Har ni idéer om hur just ert företag kan bidra på något sätt för att minska våra kostnader eller skapa större effekt av våra insamlingar är vi jätteglada! Vi hittar ofta samarbeten som alla tjänar på!

Våra tvålar, lotioner och rumsdofter har bland annat valts ut av restauranger som Frantzén, Tako, Vassa Eggen och Farang. Genom att välja våra produkter hjälper dom oss att skapan värden för fler! Läs mer om våra samarbetspartner här!

Vill ditt företag bli fakturakund hos oss? Använd kontaktformuläret nedan så återkopplar vi till er! PS! Tänk på att nedanstående information används av fakturaavdelningen om Ni inte informerar oss om annat. (*Markerar obligatoriska fält)

Kontaktformulär

Företag*

Förnamn*

Efternamn*

Organisationsnummer*

E-post*

Fakturaadress*

Postadress*

Telefonnummer*

Företag*

Meddelande

Beställaren är betalningsskyldig om fakturan blir obetald. Betalningsvillkoren är 20 dagar om ej annan överenskommelse finns. Om betalningen ej sker i tid upphör rätten att fakturera.

Vi gör en normal kreditprövning för varje ansökan. Ibland blir en kreditprövning inte godkänd vilket bland annat kan bero på att ert företag är nystartat. Därför kan du här på vår webb även handla via Klarna-faktura, då behöver du inte vänta på ett beslut från vår ekonomiavdelning, vilket också kan vara en snabbare väg ifall du har bråttom.

Vid eventuella frågor, kontakta vår support:
info@idyllien.com
+46 (0)8 20 50 11