Använd Idylliens fantastiska tvålar, lotioner och rumsdofter på ert företag! 

Vi har otroligt många fina och användbara presentlösningar för både kunder och personal och anser att jul- och sommargåvor och andra presenter får ett ännu större värde om vinsten av försäljningen används för ett gott syfte!

Genom att handla hos oss gör Ni som företag skillnad för fler! Idyllien donerar nämligen motsvarande 10% av ordervärdet på fakturerat belopp till Idyllienhoppet! Läs mer om projektet under fliken "Om oss".

Vi ser Idyllien som ett spännande projekt där olika företag kan samarbeta och bidra med sin specifika kunskap eller teknik för att skapa värden tillsammans, utan att det kostar särskilt mycket mer än lite av vår tid. Har ni idéer om hur just ert företag kan bidra på något sätt för att minska våra kostnader eller skapa större effekt av våra insamlingar är vi jätteglada! Fler kan göra mer!

Våra tvålar, lotioner och rumsdofter har bland annat valts ut av restauranger som Frantzén, Tako, Vassa Eggen och Farang. Genom att välja våra produkter hjälper dom oss att skapan värden för fler! Läs mer om våra samarbetspartner här!  

Vill ditt företag bli fakturakund hos oss? Använd kontaktformuläret nedan så återkopplar vi till er!

PS! Tänk på att nedanstående information används av fakturaavdelningen om Ni inte informerar oss om annat. 

(*Markerar obligatoriska fält)

Kontaktformulär

Företag*

Förnamn*

Efternamn*

Organisationsnummer*

E-post*

Fakturaadress*

Postadress*

Telefonnummer*

Företag*

Meddelande

Beställaren är betalningsskyldig om fakturan blir obetald. Betalningsvillkoren är 20 dagar om ej annan överenskommelse finns. Om betalningen ej sker i tid upphör rätten att fakturera.

Vi gör en normal kreditprövning för varje ansökan. Ibland blir en kreditprövning inte godkänd vilket bland annat kan bero på att ert företag är nystartat. Därför kan du här på vår webb även handla via Klarna-faktura, då behöver du inte vänta på ett beslut från vår ekonomiavdelning, vilket också kan vara en snabbare väg ifall du har bråttom.

Vid eventuella frågor, kontakta vår support:
info@idyllien.com
+46 (0)8 20 50 11