Idylliens populära och snygga badrockar i ekologisk bomull!

Det ekovänliga så kallade peshtemal-tyget vävs på vävstolar i Turkiet exklusivt för Idyllien och har jättebra egenskaper. Det mjuka, snabbtorkande och mycket absorberande materialet gör att vi tycker att våra badrockar är bland de bästa på marknaden. Som vanligt har vi letat oss fram till dom bästa producenterna, så kvalitén är därefter. Ett kvitto på detta är förstås att  till och med våra vänner från Turkiet gett våra textilier högsta betyg!

Nu är även vår nya frottékollektion här! Stentvättade enkelsidig frotté i färgerna denim, sandbeige och äggskalsvit. Precis som med våra nya handdukar! Som vanligt är funktion, design och hög kvalité i fokus. Våra badtextilier ska absorbera bra, torka snabbt och hålla länge. 

PS. Eftersom våra textilier är handvävda, handknutna eller stentvättade förekommer naturliga skillnader i färger och färgskiftningar (såsom mer eller mindre stentvättade partier). Vi tycker detta är en del av charmen med hantverk! Det gör alla produkter unika och ingen är den andra helt lik!